طرح همکاری های مشترک در اجرای طرح های کاربردی ICARD

معرفی برنامه ICARD

در این برنامه، دانشگاه‌ها و مراکز علمی- پژوهشی داخل کشور می‌توانند با همکاری دانشگاه‌ها، مراکز علمی و پژوهشی و آزمایشگاه‌های معتبر خارج از کشور طرح‌های مشترک را تعریف و اجرا نمایند. به منظور اجرای این طرح‌ها، تبادل استادان ایرانی مقیم خارج از کشور یا دانشجو به صورت متقابل و برای مدت زمان مشخص بنا به تشخیص مرکز انجام می­شود.

برنامه همکاری‌های بین‌المللی برای توسعه پژوهش‌های کاربردی (ایکارد)

در این برنامه، استادان و پژوهشگران ایرانی در دانشگاه‌ها و مراکز علمی- پژوهشی داخل کشور می‌توانند با همکاری استادان و پژوهشگران ایرانی مقیم خارج شاغل در دانشگاه‌ها، مراکز علمی و پژوهشی و آزمایشگاه‌های معتبر خارج از کشور طرح‌های مشترک را تعریف و اجرا نمایند. مدت در نظر گرفته شده برای انجام طرح یکسال است و نتایج پژوهشی باید به صورت مکتوب (مقاله، کتاب، گزارش علمی) ارائه شوند.

حمایت های مرکز در قالب برنامه ICARD

1. پرداخت بخشی از هزینة بلیط رفت و برگشت هواپیما (Economy Class) برای پژوهشگران دو طرف
  2. تأمین بخشی از هزینه اقامت برای محقق مدعو در صورت تأمین محل اقامت پژوهشگر ایرانی در کشور طرف همکار
  3. تامین بخشی از هزینه‌های تحقیق مانند لوازم مصرفی آزمایشگاهی، دستمزد کارشناسان (به جز پژوهشگران اصلی)، مواد اولیه، منابع علمی، سفرهای مرتبط با تحقیق پس از تائید شورای پژوهشی مرکز

اولویت های مرکز در انتخاب طرح ها:

• طرح‌هایی که به انتقال مستقیم دانش و فناوری نو  به کشور کمک کنند، و ارزش افزوده معینی را در این همکاری‌ها تولید نمایند.
  • طرح‌هایی که امکان اجرای آنها در کشور وجود نداشته باشد، و عملیاتی کردن آنها مستلزم همکاری پژوهشگران خارجی است.
  • پروژه­های مرتبط با حل مشکلات کلان کشور.

مدارک مورد نیاز و نحوه ارسال تقاضا برای شرکت در برنامه:

1. تکمیل فرم تقاضای شرکت در برنامۀ همکاری­های بین‌المللی برای توسعه پژوهش‌های کاربردی (ایکارد)
  2. سوابق علمی متقاضی
  3. سوابق علمی فرد، دانشگاه یا مرکز خارجی همکار با مجری ایرانی طرح
  4. نامۀ ابراز تمایل طرف مورد نظر در خارج از ایران جهت همکاری در طرح و اعلام رسمی برای پذیرفتن بخشی از هزینه‌های طرح
  5. نامه تاییدیه رسمی معاونت پژوهشی یا مدیر کل امور بین‌الملل دانشگاه یا مرکز پژوهشی طرف ایرانی

زمان دریافت تقاضا و اعلام نتایج:

دریافت تقاضاهای ارسال شده به مرکز دوبار در سال در اول خرداد و اول  آذر 1395 بوده و اعلام نتایج نیز درآخر تیر ماه و آخر دی ماه 1395 صورت خواهد گرفت

دریافت فرم ثبت نام

سامانه ثبت طرح