فراخوان مقاله شبکه راه ابریشم
مصادف با هفته وحدت و به مناسبت میلاد سراسر نور نبی مکرم اسلام پیامبر رحمت حضرت محمد بن عبدالله (ص) و همزمان با آغاز سال تحصیلی دانشگاهها، مراسم جشنی با حضور دانشجویان بینالمللی از کشورهای مختلف در سالن حکمت دانشگاه گیلان برگزار شد. در این مراسم مسئول دفتر نمایندگی ولیفقیه در دانشگاه گیلان و مدیر همکاریهای علمی بینالمللی دانشگاه در خصوص الگو گرفتن از سیره پیامبر عظیم الشأن اسلام سخن گفتند. در این مراسم فرهنگی، برنامههای مختلف توسط دانشجویان به صورت مسابقه، بیان خاطره و صحبت پیرامون سیره نبوی انجام شد. شایان ذکر است برگزاری جشنهای ولادت پیامبر اکرم (ص) با هدف تقویت وحدت بین دانشجویان مذاهب مختلف اسلامی صورت میگیرد.
نشست مشترکی روز یک شنبه 22 مرداد ماه با حضور مدیر اموردانشجویی، سرپرست دانشجویان بین الملل، مدیر بیمه دانشجویی و کارشناس دانشجویان بین الملل دانشگاه گیلان در خصوص بیمه اتباع خارجی که به صورت قانونی در دانشگاه مشغول به تحصیل می باشند در اداره کل بیمه سلامت با حضور خانم دکتر ژاله جو معاون بیمه اداره کل و آقای خوشحال کارشناس بیمه برگزار شد.آقای دکتر نباتی مدیر امور دانشجویی در این دیدار با بیان این مطلب که بیشتراتباع خارجی مقیم دانشگاه گیلان از کشور افغانستان و اقلیم کردستان هستند، گفت: الزام در بیمه شدن این افراد با توجه به اینکه اکثریت بعد از گذشت مدتی بدلیل وجود امنیت در ایران با خانواده اقامت میگیرند و معمولا تعداد آنان زیاد است، ضروری به نظر میرسد ضمن اینکه حادثه خبرکننده نیست. وی سپس به تشریح ایجاد امکانات صنفی و رفاهی در دانشگاه برای دانشجویان بین الملل اشاره نمود و افزود: صدور بیمه برای اتباع بین المللی دانشگاه گیلان جزء ضروریات است که امیدواریم با همکاری شما بزرگواران انجام شود. آقای دکتر محمدی مظفر سرپرست دانشجویان بین الملل نیز در تایید صحبتهای مدیر دانشجویی به اهمیت و الزام بیمه دانشجویان بین المللی توسط قوانین بالادستی اشاره و افزودند:فرایند ورود و ثبت نام دانشجویان اتباع پس از طی مراحل مختلف امنیتی و کسب مجوزهای لازم صورت میگیرد و نظر به سیاستهای کلی نظام در مباحث تربیت سفیران فرهنگی، نیازمند ایجاد رفاهیات بیشتر به جهت کاهش دغدغه های زندگی این افراد در ایران باید باشیم که داشتن بیمه و استفاده از خدمات سلامت در این زمینه جز ضروری این هدف است. مدیر بیمه و کارشناس دانشجویان بین المللی دانشگاه گیلان نیز هریک در سخنانی به بیان مشکلات سد راه عدم اخذ قرارداد بیمه در دوسال گذشته پرداختند. خانم دکتر ژاله جو معاون بیمه سلامت نیز در این دیدار ضمن تشکر از دغدغه مدیران دانشگاه و اشرافیت به امور بیمه ای قول همکاری و پیگیری امور مشکلات سد راه اخذ قرارداد را با همکاری آقای خوشحال کارشناس بیمه ابراز نمودند.
نشست اعضای ایرانی اتحادیه دانشگاههای دولتی و مراکز تحقیقاتی حاشیه دریایخزر در دانشگاه گیلان با حضور مهمانان ایرانی و بینالمللی برگزار شد
دومین دوره آموزشی، فرهنگی ویژه دانشجویان بینالملل دانشگاههای کشور به میزبانی دانشگاه علم و صنعت ایران با حضور مسئولین وزارت علوم و سازمان سازمان امور دانشجویان با شرکت حدود ۶۰۰ دانشجوی بینالملل از40 دانشگاه کشور برگزار شد. در این دوره 39 نفر از دانشجویان بینالمللی دانشگاه گیلان نیز حضور داشتند. دانشجویان در این دوره فرهنگی- آموزشی علاوه بر شرکت در برنامههای فرهنگی و آموزشی از جمله خانواده، نخبگان در جهان اسلام، دشمنشناسی و موضوعاتی درخصوص تعمیق باورهای دینی و معرفی، مبانی انقلاب اسلامی و نقش نخبگانی دانشجویان در جهان اسلام در برنامههای تفریحی نیز شرکت نمودند. این اردو با دو هدف ایجاد دوستی و مودت در میان دانشجویان و ایجاد آگاهی به منظور رشد فردی و ارتقاء فعالیتهای گروهی و در عین حال تلاش برای رفع چالشهای کشورهای اسلامی در جهان اسلام به مدت ۵ روز از ۲۳ تیر ماه ۱۴۰۲ برگزار شد. از شاخصترین موارد این اردوی فرهنگی، حضور فعالانه دانشجویان بینالملل دانشگاه گیلان در جلسات آموزشی، فرهنگی و شرکت در مسابقات ورزشی و کسب رتبه اول در مسابقات دارت و کسب رتبه اول در مسابقات فوتسال بود.همچنین در مراسم اختتامیه خانم بیبی حوراحمدی دانشجوی دختر افغانستانی، اشعار خود در وصف ایران، رهبر معظم انقلاب، حاج قاسم سلیمانی و گیلان قرائت نمود که با استقبال و تقدیر مسئولین و حاضران مواجه شد.
آقای دکتر فرید نجفی (رئیس دانشگاه گیلان) از نماینده اعزامی دانشگاه بعنوان مدرس اولین دوره آموزش زبان فارسی در دانشگاه دولتی کالمیکیا، فدراسیون روسیه تقدیر کرد. وی ضمن اشاره به عملکرد مطلوب آقای افشاریان در دانشگاه کالمیکیا که رضایت دانشجویان و مسئولین این دانشگاه را به دنبال داشته است افزود: انجام اقدامات مفید و تلاش صادقانه افراد همواره مطلوب بوده و امید است این روحیه در جامعه تکثیر شود. گفتنی است که در اکتبر سال 2021 میلادی در حاشیه سفر سفیر جمهوری اسلامی ایران به جمهوری کالمیکیا توافق شد که در سال تحصیلی 2022-2023 میلادی آموزش زبان فارسی را در دستورکار خود قرار دهد. در همین راستا با مکاتبات انجام شده، آقای کیوان افشاریان دانشجوی دکتری دانشگاه گیلان به عنوان اولین مدرس زبان فارسی توسط دانشگاه گیلان به دانشگاه دولتی کالمیکیا اعزام گردید. ایشان طی دوره 10 ماهه فعالیت خود در دانشگاه کالمیکیا به آموزش زبان فارسی در بخش آموزش زبانهای شرقی فعالیت داشتند که عملکرد مناسب ایشان، تحسین ریاست این دانشگاه را بههمراه داشته است.
نشست هم اندیشی پیرامون مسائل فرهنگی دانشجویان بین الملل با حضور حجهالاسلام والمسلمین عباسی )رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری( و آقای محمد جواد کرامتی )نماینده فرهنگی دانشجویان بیناللمل( در مدیریت همکاری علمی بینالمللی دانشگاه برگزار گردید. در این جلسه حجهالاسلام والمسلمین عباسی و دکتر مهدی هدایتی شهیدانی ضمن تاکید بر اهمیت مسائل فرهنگی مرتبط با دانشجویان بینالملل به عنوان سفیران فرهنگی کشورمان، به بیان پاره ای از مشکلات پیرامون این حوزه پرداختند. ضمن اشاره به برخی نقاط ضعف و موانع اصلی ارتقاء جایگاه بینالمللی دانشگاه در این نشست، راهکارهایی جهت بهبود شرایط موجود ارائه شد. رفع مشکلات سایت بینالملل دانشگاه، پیگیری فعالیت مستمر کارگروه فرهنگی دانشجویان بینالملل و همچنین برگزاری برنامههای فرهنگی مختص این دانشجویان از جمله مواردی بود که مورد بحث و تبادل نظر قرارگرفت.
به گزارش روابط عمومی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور (INSF) سومین فراخوان مشترک صندوق ( INSF ) و بنیاد ملی علوم طبیعی چین ( NSFC ) با هدف حمایت از ۱۰ طرح پژوهشی مشترک در سه حوزه علمی منتشر شد. بنا بر این گزارش در این فراخوان، حداکثر از ۱۰ پروژه تحقیقاتی مشترک در زمینههای ذیل حمایت خواهد شد: 1) Air pollution، climate change and health a) Air pollution and Climate Change: impacts and responses b) Atmospheric Environment and Health 2) Water security a) Environmental water science b) Water resources and Environmental health 3) Medicine a) Personalized medicine in diabetes care and anti-diabetes drugs development b) New technologies in prevention and early detection of cancer and new approaches and procedures for cancer treatment c) Healthy Aging and innovative treatment of cognitive and behavioral problems in elderly ضوابط و شرایط ارسال طرح به شرح زیر است: پژوهشگران ایرانی از تاریخ ۲۱ اردیبهشت لغایت ۱۹ تیر ۱۴۰۲ پروپوزالهای مشترک خود را در سامانه صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور ثبت کنند. ارسال پروپوزال نهایی پژوهشگران ایرانی تنها از طریق سامانه صندوق میسر خواهد بود. حداقل مدت زمان اجرای طرح پژوهشی در قالب این فراخوان یک سال، و حداکثر مدت زمان اجرا سه سال است. حداکثر حمایت برای پژوهشگران ایرانی مبلغ ۱۵.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال برای مدت حداکثر سه سال در نظر گرفته شده است. جهت دریافت شرایط و ضوابط عمومی روی این لینک و همچنین مشخصات واجدین شرایط در این فراخوان، روی اینجا و همچنین جهت دریافت فرم پیشنهاده (proposal) لیک فرمایید. • آغاز فراخوان: ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ • پایان مهلت ارسال طرحهای پژوهشی: ۱۹ تیر ۱۴۰۲ • اعلام نتایج نهایی: نیمه دوم آبان ۱۴۰۲ • آغاز پروژههای پژوهشی: نیمه دوم دی ۱۴۰۲ جهت کسب اطلاعات بیشتر با واحد بینالملل صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران ایران از طریق ایمیل: nsfc@insf.org در ارتباط باشید. همچنین برای تماس با بنیاد ملی علوم طبیعی چین از طریق راههای زیر با این نهاد در ارتباط باشید. این راههای ارتباطی صرفاً جهت پاسخگویی به پژوهشگران وابسته به بنیاد ملی علوم طبیعی چین خواهدبود. Ms. Zhang Yiwei Phone: +86-10-62328404;62327368 Email: zhangyw@nsfc.gov.cn Email: htchen@cashq.ac. cn
سومین نشست کارگروه رتبهبندی و اعتباربخشی بینالمللی دانشگاه گیلان در سالن شورای معاونت پژوهشی دانشگاه برگزار شد. در این نشست در خصوص نحوه حضور دانشگاه گیلان در رتبهبندی دانشگاههای سبز (گرینمتریک) در سال جاری بحث و تبادل نظر شد. اعضای کارگروه با توجه به اهمیت موضوع و تجارب موفق دانشگاه گیلان در این زمینه و با عنایت ماهیت سؤالات و مباحث مطرح شده در این رتبهبندی بر لزوم راه اندازی مجدد کارگروه مدیریتسبز دانشگاه تأکید نمودند. نظام رتبه بندی دانشگاه های سبز یکی از نظام های رتبه بندی مطرح دنیا است که دانشگاهها و مراکز آموزشی را بر اساس رعایت اصول هفدهگانه توسعه پایدار که به تصویب سازمان ملل رسیده است، مورد ارزیابی قرار میدهد و هدف اصلی از این پایش بینالمللی، کمک به حفاظت از محیط زیست، دقت در مصرف منابع طبیعی و به دنبال آن رشد پایدار و رونق اقتصادی کشورهاست. گفتنی است دانشگاه گیلان در آخرین حضور خود در سال 2020 توانست رتبه 311 را در بین دانشگاههای سبز دنیا کسب کند.
پنل تخصصی تعاملات منطقه ای و بین المللی در حکمرانی استانی با هدف شناسایی و همچنین هماندیشی در خصوص نحوه بهرهمندی از ظرفیتهای منطقهای و بینالمللی در دو نوبت صبح و بعد از ظهر روز چهارشنبه 17 خرداد 1402 در سالن شورای حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد. این نشست با ریاست آقای دکتر مهدی هدایتی شهیدانی (مدیر همکاریهای علمی بینالمللی دانشگاه و عضو هیات علمی گروه علوم سیاسی و روابط بینالملل) و حضور 17 نفر از متخصصان و صاحبنظران روابط بینالملل تشکیل شد. دانلود گزارش کامل نشست
نشست تخصصی ارائه مباحث و خدمات کنسولی دانشگاههای استان گیلان با هدف تسهیل و تسریع در انجام امور کنسولی دانشجویان دانشگاههای گیلان، علومپزشکی گیلان و آزاد اسلامی با حضور آقای محبوب ملتی ریاست اداره کنسولی دانشگاههای استان گیلان و خانم معصومه نیککار کارشناس بینالملل دانشگاه گیلان در تالار حکمت برگزار شد. بیان قوانین، مقررات و دستورالعملهای مربوط به امور کنسولی به ویژه در حوزه حمایتهای کنسولی دانشجویی از جمله در بخشهای صدور روادید، صدور و تمدید اقامت، خروج موقت و قطعی همچنین صدور تابعیت خانواده و مسایل مرتبط فرایند پلیس از جمله مسائل مطرح شده توسط آقای ملتی بود. کارشناس امور بینالملل دانشگاه گیلان نیز در پرسش و پاسخ دانشجویان در خصوص رسیدگی به مشکلات دانشجویان بینالمللی در امور مربوط به خدمات آموزشی و فرایند جذب و پذیرش و پیگیری موضوعاتی نظیر اخذ کارتهای بانکی و خدمات دریافت سیم کارت و مباحث مرتبط، پاسخگوی دانشجویان بودند. در این نشست دو تن (خانم فیروزی و خانم غفاری) از کارشناسان بینالملل دانشگاه علومپزشکی نیز حضور داشتند.
آقای دکتر فرید نجفی (رئیس دانشگاه گیلان) در همایش بینالمللی "کاسپین: راههای توسعه پایدار" و همچنین نشست کمیسیون پژوهش و فناوری اتحادیه دانشگاههای دولتی و مراکز تحقیقاتی حاشیه دریای خزر که در روزهای 9 و 10 خرداد در دانشگاه دولتی آستراخان روسیه برگزار شد، بصورت برخط به ایراد سخنرانی پرداخت. وی بعنوان مهمان ویژه پنل"بین المللی سازی آموزش عالی در کشورهای حاشیه دریای خزر" نشست مذکور، خاطر نشان ساخت: اکنون نوبت آن فرا رسیده است که با کاربردی نمودن آموزش و پژوهش، حرکت خود را به سمت دانشگاههای نسل چهارم تسریع نماییم. استفاده از همکاریهای علمی بینالمللی برای رسیدگی به مشکلات مشترک و ایجاد مشارکتهای سازنده بینالمللی برمبنای خرد، علم و فناوری همراه با نوآوری، برای مقابله با معضلات ملی و بینالمللی، از جمله محرکهای شتاب دهنده در این زمینه است. چرا که بی شک، دیپلماسی علمی مقدمهای برای دیپلماسی سیاسی، اقتصادی و اجتماعی بوده و زمینه را برای رشد و شکوفایی کشورهای منطقه فراهم مینماید. دکتر نجفی سخنان خود را در سه محور "توسعه طرحهای کاربردی بینالمللی"، "متنوع سازی تبادل دانشجو بین دانشگاههای عضو اتحادیه" و همچنین "تقویت برنامه تبادل اساتید" خلاصه کرده و خاطر نشان داشت: متناسبسازی پژوهش با نیازها از اهداف مورد نظر آموزش عالی هر کشور است؛ در این مسیر تلاش میشود از ظرفیتهای موجود بطور بهینه استفاده شود. در مورد "متنوع سازی برنامه تبادل دانشجو"، گفت: توصیه میشود این برنامه در رشتههای مختلف دانشگاهی (نظیر رشتههای فنی مهندسی، علوم کشاورزی، محیط زیست و ...) انجام گیرد. همچنین افزود: یکی دیگر از برنامههایی که میتواند در دستیابی به اهداف آموزشی و پژوهشی کشورهای منطقه نقش موثری ایفا نماید، برنامه تبادل اساتید است. تبادل استاد بین دانشگاههای مبداء و مقصد، علاوه بر به اشتراک گذاری دانش و تجربه بین پژوهشگران، به تشکیل و تقویت شبکه علمی پژوهشگران منطقه نیز منجر خواهد شد. وی در پایان، در پاسخ به پرسش در خصوص تجربه برنامه تبادل دانشجوی دانشگاه گیلان با دانشگاه آستراخان گفت: دانشگاه گیلان دارای سابقه طولانی تبادل دانشجو با دانشگاه دولتی آستراخان است. بطوریکه دانشگاه گیلان طی سالهای 1382 تا 1401، میزبان 77 دانشجوی زبان فارسی دانشگاه دولتی آستراخان روسیه بوده است. همچنین طی سالهای 1388 تا 1396، تعداد 58 دانشجوی زبان روسی دانشگاه گیلان برای گذراندن دوره 3 ماهه به دانشگاه دولتی آستراخان اعزام شدهاند که این حجم از تبادل در منطقه تقریبا بیسابقه است. بعنوان دبیرخانه ایرانی و به نمایندگی از همه دانشگاههای ایرانی عضو اتحادیه امیدوارم همکاریهای بین دانشگاهی اعضای اتحادیه بیش از پیش گسترش یابد.
در ادامه برگزاری سلسله نشستهای مدیریت همکاریهای علمی بینالمللی با دانشکدهها، جلسهی مشترکی با مسئولین دانشکده تربیتبدنی و علوم ورزشی تشکیل شد. در این نشست که با حضور مدیر همکاریهای علمی بینالمللی، معاون ایشان، سرپرست دانشجویان بینالمللی، رئیس، معاونان و مدیران گروههای آموزشی دانشکده تربیتبدنی و علوم ورزشی برگزار شد، در خصوص جنبههای گوناگون فعالیتهای علمی بینالمللی دانشکده و بهبود وضعیت موجود بحث و تبادلنظر صورت گرفت. در این نشست دکتر مهدی هدایتی شهیدانی، مدیر همکاریهای علمی بینالمللی دانشگاه، بررسی و آسیبشناسی عوامل مؤثر بر رکود پیش آمده در فعالیتهای بین المللی و برخورداری از ظرفیتها و توانمندیهای اعضای هیأتعلمی دانشکدهها برای ارتقا و رشد تعاملات را هدف اصلی این سلسله نشستها برشمردند. همچنین دکتر ارسلان دمیرچی، با اشاره به پیشرو بودن دانشکده تربیتبدنی در زمینه فعالیتهای بینالمللی، تجربه موفق میزبانی مسابقات ورزشی اتحادیه دانشگاههای ورزشی حاشیه دریای خزر، سابقه ارزشمند در امر آموزش دانشجویان بینالمللی در مقاطع تحصیلاتتکمیلی، نسبت به رشد و ارتقای همکاریها و تعاملات علمیبینالمللی دانشکده ابراز امیدواری کردند. در ادامه جلسه عمدهترین مسایل و قوانین برقراری ارتباطات علمی مؤثر، شاخصهای بینالمللی برنامه راهبردی دانشگاه، رهنمودهای ریاست محترم دانشگاه در زمینه همکاریهای بینالمللی و بهرهبرداری مناسب از نقش ورزش و مسابقات ورزشی در امر دیپلماسی بینالمللی مورد بحث و برررسی قرار گرفت.
جلسه کارگروه رتبهبندی دانشگاه گیلان با حضور (برخط) آقای دکتر علی گزنی، عضو هیأت علمی مؤسسه استنادی علوم جهان اسلام ISC در محل اتاق شورای حوزه ریاست دانشگاه گیلان تشکیل شد. در این نشست که مدیران ستادی دانشگاه و اعضای کارگروه رتبهبندی و اعتبار بخشی در آن حضور داشتند در خصوص محیط رقابت در نظامهای رتبهبندی، ابعاد مورد سنجش رتبهبندیها، ارزش اقتصادی حضور مؤثر در رتبهبندیهای بینالمللی و عوامل موثر بر ارتقای رتبه دانشگاه در سطح بینالمللی بحث و تبادلنظر صورت گرفت و در پایان به سؤالات و مسائل مطروحه پاسخ داده شد.
جلسه شورای آموزشی دانشجویان بینالملل دانشگاه گیلان در مورخ 1402/03/02 با حضور اعضاء در دفتر معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه برگزار شد. در این جلسه موارد ذیل مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت: - بررسی قرارداد جذب دانشجویان بینالملل با موسسات مجاز جذب . - بررسی فرایند دریافت مدارک تحصیلی دانشجویان بینالملل در ابتدای شروع به تحصیل. - اعمال تخفیف 30 درصدی تفاهمنامه با برخی دانشگاهها نظیر دانشگاه حلبچه و سلیمانیه برای دانشجویان دوره کارشناسی ارشد و دکتری. - اعمال تخفیف 30 درصدی مرکز آزفا برای دانشجویان با کسب امتیاز80 به بالا در دو دوره. - درخواست مجوز دفاع برای برخی دانشجویان که اصل مدرک ندارند و برخی موارد دانشجویی مرتبط. در پایان جلسه با ذکر صواتی بر محمد و آل محمد خاتمه یافت.
جلسه مشترک مدیریت همکاریهای علمی بین المللی و شورای دانشکده علوم کشاورزی در محل سالن جلسات دانشکده کشاورزی برگزار شد. در این نشست دکتر آرش زیبایی رییس دانشکده علوم کشاورزی ضمن ابراز خرسندی از حضور همکاران مدیریت همکاریهای علمی بینالمللی دانشگاه، این دیدار را مقدمهای بر انجام همکاریهای بیشتر دانست. همچنین دکتر مهدی هداینی شهیدانی، مدیر همکاریهای علمی بین المللی دانشگاه، به ظرفیتهای بینالمللی موجود در دانشکده اشاره کرده و آمادگی مدیریت را برای حمایت از فعالیت های آموزشی و پژوهشی مشترک دانشکده اعلام کرد. در ادامه دکتر روح اله اوجی، معاون مدیر همکاریهای علمی بین المللی، دکتر محمدرضا محمدی مظفر، سرپرست دانشجویان بینالمللی دانشگاه، دکتر مرتضی زنگنه مسئول همکاریهای بینالمللی با اتحادیه اروپا و دکتر میثم عفتی، مسئول همکاریهای بینالمللی با کشورهای قاره آمریکا هریک به تشریح فعالیتهای بینالمللی در حوزه خود پرداختند و پیشنهادهایی را برای تقویت همکاریهای بین المللی دانشکده مطرح نمودند. در پایان جلسه آقایان دکترسید حسین پیمان، مدیر گروه مهندسی بیوسیستم، دکتر مجید مجیدیان، مدیر گروه زراعت و اصلاح نباتات و دکتر جمالعلی الفتی مدیر گروه باغبانی در خصوص توسعه خوشههای صنعتی، انعکاس ظرفیتها و زمینههای پژوهشی اعضای هیأت علمی دانشکده و نیز برخی از مسایل آموزشی دانشجویان بین المللی دانشکده مطالبی را عنوان کردند.
جلسه مشترک مدیریت همکاری های علمی بین المللی دانشگاه و شورای دانشکده مهندسی مکانیک در تاریخ 20 اردیبهشت 1402 برگزار شد. در این نشست، که با حضور مدیر همکاری های علمی بین المللی، معاون ایشان، سرپرست دانشجویان بین المللی دانشگاه، رابطین منطقه ای روابط بین الملل، رییس و معاونین دانشکده مهندسی مکانیک و مدیران گروه های آموزشی این دانشکده برگزار شد، موارد زیر مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت: لزوم توجه به آییننامه ها و مقررات و ضرورت اطلاعرسانی فعالیت های بینالمللی دانشکده در موعد مقرر تهیه دستورالعملها و چک لیستهای لازم برای انجام فعالیتهای بینالمللی به منظور شفافسازی و تسریع در روند امور پیشنهاد برای بهرهمندی از پایگاه دادههای انجمن ملی نخبگان برای دعوت از متخصصین خارجی و ایرانیان غیر مقیم بهرهگیری از تفاهمنامههای موجود دانشگاه در جهت ایجاد ارتباطات موثر و انعقاد قراردادهای همکاری همکاری مطلوب در تکمیل اطلاعات دانشکده جهت بارگذاری در وبسایت انگلیسی دانشگاه بهرهگیری از گرنتهای صندوق حمایت مالی اتحادیه اروپا (اراسموس پلاس) و برنامهریزی جهت برگزاری کارگاه آموزشی پروپوزالنویسی ویژه اعضای هیأت علمی دانشکده مهندسی مکانیک
جلسه مشترک مدیریت همکاریهای علمی بینالمللی دانشگاه و شورای دانشکده علوم ریاضی در تاریخ 18 اردیبهشت 1402 برگزار شد. در این نشست، که با حضور مدیر و معاون همکاریهای علمی بینالمللی، سرپرست دانشجویان بینالمللی، رابطین منطقهای روابط بینالملل، رییس و معاونین دانشکده علوم ریاضی و مدیران گروههای آموزشی این دانشکده برگزار شد، موارد زیر مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت: لزوم توجه به آییننامهها و مقررات و ضرورت اطلاعرسانی فعالیتهای بینالمللی دانشکده در موعد مقرر لزوم بهرهگیری از ظرفیتهای ویژهی دانشکده علوم ریاضی در برندسازی و تبلیغ دانشگاه بهرهگیری از ظرفیتهای صندوق حمایت از پژوهشگران کشور برای دعوت از متخصصین خارجی و ایرانیان غیرمقیم بهرهگیری از تفاهمنامههای موجود دانشگاه در جهت ایجاد ارتباطات موثر و انعقاد قراردادهای همکاری همکاری مطلوب در تکمیل اطلاعات دانشکده جهت بارگذاری در وبگاه انگلیسی دانشگاه بهرهگیری از گرنتهای صندوق حمایت مالی اتحادیه اروپا (اراسموس پلاس) و برنامهریزی جهت برگزاری کارگاه آموزشی پروپوزالنویسی ویژه اعضای هیأت علمی دانشکده علوم ریاضی سایر موارد آموزشی مربوط به امور دانشجویان بینالمللی
وبینار علمی " نانو بیو مواد تجدید پذیر و تجربیات تجاری بین المللی " در روز سهشنبه مورخ 12/02/1402 با ارائه آقای دکتر حسین یوسفی (عضو محترم هیأت علمی دانشکده مهندسی چوب و کاغذ، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و مدیر عامل شرکت دانش بنیان نانو نوین پلیمر)، در دانشگاه گیلان برگزار شد. دکتر یوسفی در این جلسه ضمن مروری بر دانش فنی و اهمیت نانو بیو مواد تجدید پذیر، به فرصت های ایجاد شده با نانوبیومواد در خلق کاربردهای جدید، نحوه تبدیل ضایعات کم ارزش مواد تجدید پذیر (نظیر پسماند کشاورزی و ...) به نانوبیومواد هایتک و نوآوری در طبیعت تجدیدپذیر پرداخت. وی در ادامه، با معرفی فعالیتها و دستاوردهای فنی و پژوهشی شرکت دانش بنیان نانو نوین پلیمر، تجربه صادرات محصولات این شرکت به بیش از ۱۸ کشور توسعه یافته دنیا (با تشریح فرایند شکل گیری ارتباط، ارسال مرسوله و دریافت هزینه محصول) را با شرکت کنندگان این وبینار به اشتراک گذاشت. این جلسه علمی با پاسخگویی به سوالات شرکت کنندگان به اتمام رسید.
جلسه مشترک مدیریت همکاری های علمی بین المللی دانشگاه و شورای دانشکده معماری و هنر برگزار شد. در این نشست، که با حضور مدیر همکاری های علمی بین المللی، معاون ایشان، سرپرست دانشجویان بین المللی دانشگاه، رابطین منطقه ای روابط بین الملل، رییس و معاونین دانشکده معماری و هنر و مدیران گروه های آموزشی این دانشکده برگزار شد، موارد زیر مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت: لزوم توجه به آییننامه ها و مقررات حاکم بر روابط بینالمللی و رعایت قوانین ناظر بر همکاریهای علمی بینالمللی همکاری مطلوب در تکمیل اطلاعات دانشکده جهت بارگذاری در وبسایت انگلیسی دانشگاه بهرهگیری از تفاهمنامههای موجود دانشگاه در جهت ایجاد ارتباطات موثر و انعقاد قراردادهای همکاری بهره گیری از گرنتهای صندوق حمایت مالی اتحادیه اروپا (اراسموس پلاس) و برنامهریزی جهت برگزاری کارگاه آموزشی پروپوزالنویسی ویژه اعضای هیأت علمی دانشکده معماری و هنر لزوم همکاری دانشکده معماری و هنر در انعکاس پتانسیلها و توانمندیهای دانشکده و دانشگاه در قالب صفحات وب، کاتالوگ، بروشور، تصاویر، پوستر و .... فعالیت در زمینه برگزاری کارگاههای آموزشی و وبینارهای مشترک با اساتید خارجی و دانشمندان غیرمقیم
مدیریت همکاریهای علمی بینالمللی دانشگاه گیلان به مناسبت ماه مبارک رمضان اقدام برپایی میهمانی افطار با عنوان خالق بی مرز نمود. در این مراسم که با حضور گستردهی جمعی از دانشجویان، اساتید و مدیران دانشگاه برگزار شد، آقای دکتر فرید نجفی ریاست محترم دانشگاه گیلان، حجهالاسلام والمسلمین عباسی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و دکتر مهدی هدایتی شهیدانی مدیر همکاریهای علمی بینالمللی دانشگاه هر یک در سخنانی به اهمیت و نقش ارزنده ماه مبارک رمضان در ارتقای روحیات معنوی دانشگاهیان به ویژه دانشجویان بینالمللی اشاره نمودند. در این مراسم دانشجویانی از کشورهای مختلف به شعرخوانی و قرائت قطعات ادبی پیرامون ماه مبارک رمضان پرداختند. در این ضیافت که در شب 28 رمضان برگزار شد، از برگزیدگان مسابقات ورزشی دهه فجر، مراسم ازدواج دانشجویی و فرزندان دانشجویان حاضر در برنامه تقدیر شد. این میهمانی با اقامه نماز جماعت و برپایی سفره پذیرایی افطار به پایان رسید.